Thuisonderwijs: ons leven is straks strafbaar

DSC00198Als Dekker en consorten hun zin krijgen is ons leven in zijn geheel straks strafbaar. Wij zijn thuisonderwijzers. Wij zijn op dat vlak vrije mensen die onze kinderen geven wat ze echt nodig hebben. Wij houden zielsveel van onze kinderen en zorgen dat ze gelukkig en gezond zijn, genieten van hun leven, weten waar ze van houden en het heerlijk vinden om te leren. Dat is wat we onze kinderen geven.

De staat vindt dat Jan en ik kortzichtig zijn en dat onze kinderen recht hebben op iets waarvan zij vinden  dat het beter is: plaats te nemen, dag in, dag uit, in hun staatsschoolbanken waar ze gedwongen worden cognitieve kennis in te nemen, hun hele verdere jeugd lang, om straks een stuk karton in hun handen te hebben.

De huidige wetgeving geeft ruimte om dit anders te zien. En dit anders in te vullen. De deur staat nog een kiertje open nu om in vrijheid te leven, om keuze te hebben. Als het aan Dekker ligt trapt hij die deur straks met zijn laars dicht.

Volgens Dekker zijn Jan en ik schuldig aan een leven waarin iedereen gedijt, waar de kinderen stralen, spelen, leren, sociaal emotioneel uitstekend functioneren en genieten van het school leren, op hun tempo.

De staat vindt dat een misdaad die moet worden bestraft. De staat vindt mij een misdadigster omdat ik mijn kind niet naar hun defecte propaganda staatsschool wil laten gaan.

Beseft u wel wat dit impliceert? Niet alleen voor mij en mijn gezin maar voor de hele samenleving als zodanig.

De staat voert altijd wetten door die eerst een kleine groep behelzen, de ‘probleemgroep’, om vervolgens de gestoorde wetten uit te rollen over de hele bevolking.

First they came for the Socialists, and I did not speak out–
Because I was not a Socialist.

Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out–
Because I was not a Trade Unionist.

Then they came for the Jews, and I did not speak out–
Because I was not a Jew.

Then they came for me–and there was no one left to speak for me.

Martin Niemoller

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s