Internet radio uitzending

1456768_10200461037682110_1624324690_nJan en ik zijn te beluisteren bij Frontier Radio aanstaande vrijdag!

Vrijdagavond gaat weer een Radio Actieve avond worden op Frontier Radio. Dit maal wordt er een Radio Actief Praatcafé gehouden met verschillende gasten, waaronder Mike Donkers, Eugenie van Ruitenbeek en Jan Nouwen. Wellicht zullen er nog meer gasten aanschuiven aan de virtuele stamtafel in het Praatcafé. Wees welkom om live mee te luisteren en via de chat eventueel vragen te stellen.

Eugenie van Ruitenbeek en Jan Nouwen zijn een stel zeer bewuste ouders, die er voor hebben gekozen om hun kinderen zelf thuis onderwijs te bieden. Op Argusoog Radio heeft Eugenie daar al eens iets over verteld. Evenals over het natuurlijk bevallen, waar zij zich een tijd lang intensief mee bezig heeft gehouden en sterk heeft gepropageerd. Jan Nouwen heeft zich erg verdiept in de ‘Spiral Dynamics‘ van de Amerikaanse filosoof Ken Wilber.

Samen hebbben zij onlangs het boek ‘Opvoeden in een gestoorde wereld‘ uitegegeven. Zij schrijven op hun website https://freeskoolnederland.wordpress.com/ over hun boek het volgende:

‘Opvoeden in een gestoorde wereld’ is het eerste boek dat in het Nederlandse taalgebied uitkomt dat laat zien hoe het werk van spirituele leraren als Eckart Tolle en vooral Barry Long concreet en praktisch toepasbaar gemaakt kan worden bij het begeleiden en opvoeden van kinderen.

Dit splinternieuwe boek van Nederlandse auteurs, wijst ouders de weg en geeft concrete en praktische handvatten hoe zij de negativiteit uit zichzelf, hun relatie met hun partner en hun kinderen kunnen halen waardoor de liefde die ze zijn, vrijelijk kan stromen. Het is een radicaal boek want het rekent af met alle excuses en uitvluchten om het ongeluk in ons leven als normaal te blijven beschouwen. De auteurs wijzen als hoofdoorzaak voor al het ongeluk in de wereld de mind aan, die losgeslagen is van de liefde, en er op eigen houtje een puinhoop van maakt. Het tot stilstand brengen van de op hol geslagen mind c.q. het versnellen van het bewustzijn is noodzakelijk om te komen tot een wezenlijk andere wereld.

Het gaat dus een zeer interessante uitzending worden, waarin mogelijk nog meerdere gasten zullen aanschuiven aan de stamtafel in het Radio Actief Praatcafé.

 Radio Actief

21 februari 2014

22.00 – 24.00 uur

Hier te beluisteren

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s