Spreken vanuit je essentie

DSC00198

Spreken vanuit je essentie
Spreken vanuit je essentie is van groot belang bij het begeleiden en opvoeden van kinderen. Door te spreken vanuit je essentie help je het kind in contact te zijn en te blijven met zijn eigen essentie. Het leren herkennen, in je eigen ervaring, van het verschil tussen het spreken vanuit je mind en spreken vanuit je being, is van groot belang als je wilt genieten van wezenlijk contact tussen jou en die andere mens. De nadruk tijdens deze workshop ligt op het contact tussen volwassene en kind.

Deze workshop is voor mensen die authenticiteit op nummero 1 hebben staan, in contact met de ander: het kind

Vaders, moeders, mensen die bij kinderdagverblijven werken, op BSO’s, therapeuten, mensen van het AMK, Jeugdzorg, kinderartsen, onderwijzers, sporttrainers, opa’s, oma’s…

Kleine, veilige groep
We werken met groepjes van maximaal 8 mensen gezien de eenvoud en daardoor de impact waarmee we werken. Kleine groepen houden je van nature ook scherper dan grotere groepen, waar je kunt verdwijnen in de groepsgrootte.

Ontspannen, krachtig en in verbinding spreken
Je wordt door een aantal zeer eenvoudige oefeningen heen geleid en aan het eind van die oefeningen krijg je de gelegenheid volledig vanuit je being te spreken, in publiek, zonder enige voorbereiding, zonder iets te bedenken, zonder script, zonder enige voorkennis over een onderwerp waarvan je van te voren niet weet dat het je onderwerp zal zijn. En dus zonder zenuwen. Je mind kalmeert, je being neemt het over.

Als je spreekt vanuit je being, vanuit ‘me’, ben je altijd in vrede. Ook als er geen woorden komen. Je bent altijd in contact. Of dat nu met je kind is, met een groep, met de bakker of je baas. Name it.

Praktische informatie

Wanneer Zondag 27 april

Waar Dieren. Exact adres krijg je na aanmelding

Hoe laat Van 13.00 tot 17.00 uur

Kosten Afhankelijk van je draagkracht E50 tot E80

Aanmelden eugenie@freeskoolnederland.nl

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s