Mens blijven in een onmenselijke wereld

1606999_758869270798835_1314590403_nDeze blogpost gaat erover dat mensen die onbedoeld, buiten hun eigen verantwoordelijkheid, niet voor zichzelf kunnen zorgen omdat er bijvoorbeeld geen banen zijn die bij hen passen, geen beroep meer mogen doen op de gemeenschap om hen verder te helpen. Het zou je kind maar zijn die hulp nodig heeft..

De essentie
Wat leer jij je kind? Leer je het zich aan te passen aan de terreur en de willekeur van de wereld die, gebaseerd en voorkomend uit de losgeslagen mind, om zich heen slaat en ongeluk veroorzaakt? Of leer je je kind dat er een plek is, een plaats in je eigen being waar liefde geschapen en geleefd wordt, hetgeen betekent dat je nooit je hoofd op  het hakblok legt en je overgeeft aan onmenselijke wetgeving? Wat is de essentie?

Hier de woorden van Arend Zeevat in reactie op de onmenselijke maatregelen van een robot

Onmenselijke wetgeving
“De totaal ontmenselijkende wetgeving, die men met ingang van 1 juli 2014 door wil gaan voeren, betekent het absolute einde van de staat Nederland als menselijke ‘samenleving’.

Morele plicht om onmenselijke wetgeving naast ons neer te leggen
Het doet een zeer krachtig appèl aan onze menselijkheid om deze juist te versterken en tot uitdrukking te brengen. De meest essentiële kwaliteit van het mens-zijn is in mijn beleving, het vormgeven van een sociaal bewustzijn in een verbondenheid met en zorg voor alles dat leeft.

Wanneer een machtssysteem ons ontzegt om die menselijke kwaliteit tot uitdrukking te brengen, dan hebben wij de morele plicht om haar wetgeving gericht op corporatistische belangenbehartiging naast ons neer te leggen.

Men kan ons niet verplichten om onze ziel aan de duivel te verkopen omwille van veiligheid en zekerheid. De vrije wil is de grootste gave waarmee de Schepper ons heeft verrijkt. Deze kan en mag men ons niet ontnemen.

Ik zie het er van komen, mede gezien de huidige wereldontwikkelingen, dat de per 1 juli ingevoerde anti-menswetgeving de prelude zal zijn tot het opschorten van alle fundamentele mensenrechten in dit land. Daarmee zal Nederland openlijk vervallen tot een variant van een Argentijnse bananenrepubliek, namelijk een komkommermonarchie.

Volg geen wetgeving op die ons (nog meer) tot slaaf maakt
Wanneer wij weigeren onze zielskrachten te laten doden door antisociale wetgeving en onze zielen van binnenuit blijven voeden met de stellige overtuiging van de juistheid van onze onvervreemdbare mensenrechten, zoals die ook in de door Nederland ondertekende Universele Verklaring van de Rechten van de Mens staan opgetekend, dan staan wij in ons recht als wij verslavende wetgeving niet willen opvolgen.

Hogere wetten
Er zijn hogere wetten dan de door aardse machthebbers ingevoerde wetten. Ik dien alleen die hogere wetten, die in mijn geweten verankerd zijn. Geen enkel aardse wetgeving noch intimiderend machtsvertoon kan mij daarvan afhouden. Dien het voedende leven in jezelf en honger de machtsgeile doodskrachten in jezelf uit, door je hart te blijven volgen.

 

Bronnen: http://eunmask.wordpress.com/2013/11/28/per-1-juli-2014-einde-basisrecht-op-voeding-en-onderdak/

http://www.nu.nl/economie/3640581/aanscherping-bijstand-in-strijd-met-mensenrechten.html

http://findingvoicesradio.com/index.php/NL/opinie/245-gestapo-praktijken-van-jetta-klijnsma-maken-einde-aan-sociale-rechtsstaat-in-nederland.html

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s