Als je grens is bereikt

paardje2Als je grens is bereikt en je weet dat je het oude echt niet meer wilt.. maar het nieuwe lijkt zo ver weg en de mind bonkt en rukt en hijst en krampt en krijst want die vindt alles maar eng.. het onbekende is voor de mind iets om te freaken..

Kijk je over het randje van je eigen bekende bestaan, hoe moet je dan verder. De toekomst lijkt duister..

Als je voelt en weet en ziet dat je niet meer op de oude voet verder wilt omdat je niet meer kunt.. maar de energie is er toch niet om stappen te zetten… alles wat je mind bedenkt werpt nieuwe problemen op en geen van allen lijken ze oplosbaar.. wat moet je dan doen?

Doe dan niks

Word stil

En kijk

Kijk alleen maar

paardjeWacht. Wees stil. Leef door, kijk naar het onderwerp. Denk er niet over na. Jij, het leven in dat lichaam, zal met een uitzonderlijke ingeving komen. Een die je niet en nooit had kunnen bedenken. Een ingeving die ogenblikkelijk vrijheid in je zal teweeg brengen. Daardoor weet je ook dat dit een juiste ingeving is.

Je bloed gaat weer stromen, je adem ontspant en zo ook je lichaam. Je ogen beginnen weer te stralen. Dat is de juiste spirit. Dat is leven vanuit vrijheid.

De stap die gezet wil worden zal moeiteloos volgen. Zo gaat dat bij scheppen vanuit het hart. Of eigenlijk vanuit being. Eigenlijk is het hart helemaal geen goede benaming. Het is being van waaruit de wezenlijke levensimpulsen komen, het is voelbaar in het hart. Of eigenlijk niet eens het hart. De hartstreek. Het kan trouwens ook uit de onderbuik komen. Nou ja, waar het ook vandaan komt… het geeft feest!

Het leven een dansfeest!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s