Denk eens mee..

moeLieve vrouwen, ik ben druk aan het zoeken naar een vorm om jullie te helpen hoe van alles wat ik in het boek en op het blog vertel, in de praktijk te brengen.

Individuele begeleiding werkt meestal het best maar dat is niet te betalen voor veel mensen. Bovendien weet je van te voren nooit precies hoeveel tijd iemand nodig heeft om ergens echt echt uit te komen. Dus dat kan in de papieren gaan lopen.

Er zijn veel aanvragen momenteel voor hulp. Kunnen jullie eens meedenken hoe we dit nu zo aan kunnen pakken dat het werkbaar is, effect heeft en iedereen verder op weg geholpen wordt.

Uurtarieven van E50 tot E80 per uur worden voor coaching gevraagd plus daar bovenop vaak nog kilometervergoedingen.

Misschien is het een idee om een middag te prikken en dan met zijn allen samen te komen en dan samen te werken. Leer je ook nog eens van elkaar, ontstaat er misschien wel een hechte groep vrouwen die onderling ook weer uit kunnen wisselen in de dagelijkse praktijk en kom ik om de zoveel tijd aanvliegen voor verdere verdieping en nieuwe inzichten etc. Ik vind het zelf heel belangrijk dat je na elke ontmoeting/sessie/event meteen concreet aan de slag kunt met een eerste stap. Dat motiveert en geeft energie.

Spreekt zo’n middag aan, wat is het je waard om op zo’n manier in jezelf en je gezin te investeren en hoe vaak zou je zo’n middag willen?

Of online vragen en antwoorden, zeg 1 keer in de week, waar je terecht kunt met wat er speelt.

En als je een andere vorm hebt, laat het horen.

Let’s party!!

 

 

Advertenties

2 thoughts on “Denk eens mee..

  1. Met twee kleine kinderen en weinig geld om uit te geven, zou ik zelf niet zo snel een individuele of groepsbijeenkomst bijwonen. Ik vind het wel heel mooi wat je doet. Misschien iets wat er bij ZenHabits gebeurt, met het SeaChange programma? Dan heb je online advies, interviews, tips, artikelen én een soort forum/groep mensen waar je mee kunt praten. Zie http://seachange.zenhabits.net/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s