Omdat een vrouw in haar kracht de wereld verandert

icy-channel-961_1280-980x400Zoals jullie weten hebben Jan en ik de freeskool (tijdelijk) op de plank gelegd.
Nieuwe koers
Jan en ik zijn dus een nieuwe koers ingeslagen. Want we willen toch onze wijsheid en talenten inzetten voor het grotere geheel. Niet alleen werken voor ons eigen genoegen of alleen voor geld. Het bloed kruipt..
Waar ik echt voor sta
Zes weken geleden ben ik begonnen alles te leren wat los en vast zit over marketing, mijn oude beroep dat een update nodig had. Drie weken geleden zijn we begonnen met diep te voelen wat het nu echt is dat we willen. Of eigenlijk, wat ik wil. Wat wil ik zien, horen, proeven, ruiken, en voelen als ik op een dag mijn voet optil om de kist in te stappen. Wat ik wil voelen, wat ik wil kunnen zeggen is dat ik me tot het uiterste heb ingespannen om alles te geven voor de liefde. Alles.
Vloedgolf
Ik wil graag met een vloedgolf van vrouwen een halt toeroepen aan de waanzin van deze wereld. Dat kunnen wij vrouwen namelijk. Vrouwen die doordrenkt zijn met liefde en kracht. De kracht om authentiek ‘nee’ te zeggen tegen wat onjuist is en stappen te zetten die juist zijn. Wat een feest is dat! Dat kan alleen maar als vrouwen angstvrij zijn, gaan staan en ‘no more’ zeggen. Om angstvrij te worden moeten vrouwen hun mind onder beheer hebben en hun being leven.
Support

Wil je me helpen hiermee? Door de site te lezen en me te vertellen wat je ervan vindt, help je al. Ik wil graag de groep vrouwen met bewustzijn aanspreken.

Heb jij mensen (mannen, vrouwen) in je netwerk die hiertoe behoren, die zich geroepen voelen en aan wie je de site zou willen aanbevelen, om ook te bekijken zodat ik van hen ook feedback kan krijgen.

Of heb je mensen in je netwerk die mensen kennen, die ertoe behoren.
Hoor je graag!!

Eugenie

Advertenties

One thought on “Omdat een vrouw in haar kracht de wereld verandert

  1. Lieve Eugenie,
    Wat een mooie website met een prachtig thema! Precies wat je de hele tijd al deed, alleen nu gestructureerder en je vraagt er een inkomen voor en je hebt groot gelijk! Je deskundigheid op het gebied van kindbegeleiding kan hierbij natuurlijk nog heel goed van pas komen.
    Ik wens je heel veel succes en heel lang plezier en vervulling in wat je doet.
    liefs,
    Minke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s