Workshop ‘Opvoeden in een gestoorde wereld’ 21 december 2014

voorkant-boek-1-0Zondag 21 december geef ik een workshop over opvoeden in Den Bosch. Dat ga ik doen in de mooie yogastudio van Laura en Petra aan de Hinthamerheinde 17.

Klik hier voor de yogastudio.

Als je alles hebt geprobeerd en niets werkt
Wat doe je als je alles hebt geprobeerd maar je kind blijft zich zo vaak naar, ongelukkig, boos voelen.. je wordt er zelf  emotioneel van.. Het kan van alles zijn.. zich zelf niet kunnen vermaken, continu aandacht willen, dingen slopen, gillen, slaan, niet luisteren, uit oogcontact gaan etc.

Je blijft ronddraaien in iets.. wat is er toch met je kind? Waarom keert dat ongeluk steeds terug? Welke behoefte wordt er niet afgedekt.. je komt er niet uit.. Je ziet het niet. En je wilt het zo, zo graag anders! Je wilt je kind zo graag vrolijk en blij zien. Je hebt er alles voor over.

Je hebt ook alles geprobeerd wat je maar kon bedenken: afleiden, uitleggen, troosten, geweldloze communicatie, alternatieven bieden, begrip tonen, niets doen, maar niets werkt..

Als je voelt dat er niet iets zou moeten veranderen maar dat er echt iets moet veranderen, maar je krijgt niet helder, wat, dan is dit een lezing voor jou.

Ik ga inzichten, kennis, wijsheid en praktische voorbeelden delen waardoor je op een andere manier naar dezelfde situatie kan leren kijken. Wijziging van perspectief geeft nieuwe mogelijkheden! We gaan met ons bewustzijn aan het werk.

Praktijk
Ik hou ervan met praktijkvoorbeelden te werken. Het is fijn als je naar huis kunt met een tas vol nieuwe handvatten.  Dus als je naast, luisteren en leren ook situaties uit je eigen gezin besproken wilt hebben, dan kun je me je situatie en je vragen mailen.

Stuur het maar naar: eugenie at freeskoolnederland punt nl
En zet erbij of je graag het en plein public behandeld wilt hebben of als voorbeeld zonder dat bekend is van wie het komt. Ik probeer zoveel mogelijk te behandelen.

Zie jullie graag de 21ste!

Eugenie

Gegevens

Waar: De Yogastudio Hinthamerheinde 17 Den Bosch

Tijd:  13.00 inloop
13.30 Start
Eind: 16.00 uur

Prijs: E25,- Voor stellen: E40,-

Aanmelden: eugenie at freeskoolnederland punt nl

 

Advertenties

One thought on “Workshop ‘Opvoeden in een gestoorde wereld’ 21 december 2014

  1. Pingback: Ik wil mijn kind niet dwingen | Freeskool Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s