Waarom voelen wij ons ongelukkig?

koperdKijk, dit is geelkoper uit mijn geliefde ouderlijke huis (waar ik de Freeskool wil beginnen, yeah!) dat GLANST. Koper, dat behandeld wordt zoals het behandeld dient te worden, glanst.

Zo is het ook met de mens. En met mensenkinderen. Als we van jongs af aan goed behandeld worden glanzen we, stralen we, leven we wie we zijn. Liefde! Liefde! Liefde zijn wij!

Het leven is een dans en als we in lijn zijn met wie we werkelijk zijn een dansfeest! Ieder moment dat we ons ongelukkig voelen roept het leven: ‘Je leeft iets dat niet in lijn is met wie je bent, de liefde! Je DENKT dus iets, dat niet klopt met de waarheid, met de liefde.’

Het leven fluit je terug. Wat moet het anders? Je rond laten zompen in onwaarheid? Je oeverloos ongelukkig laten zijn? Nee! Het leven is liefde en dus te vertrouwen, behulpzaam en rechtvaardig. Als wij een weg inslaan die niet authentiek is, al is het maar een fractie van een seconde, dan meldt het leven ons dat. Het luidt de bel. En de bel is voelbaar doordat we ons ongelukkig gaan voelen. In tegenstelling tot geluk, wat onze ware aard is.

Onze glans verdwijnt..

koperdHet leven MOET ons wel een teken geven om ons een halt toe te roepen.. ‘Je bent aan het verdwalen… voel je het..? Je dwaalt van je ware aard af, de liefde.. Stop, sta stil, wordt stil, kijk.. schouw… er is iets oneigenlijks gaande..’

De enige reden dat we ons ongelukkig voelen is omdat we in de val zijn getrapt… we zijn in plaats van naar onze essentie naar onze mind gaan luisteren..

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s