Review ‘Opvoeden in een gestoorde wereld’

fotoDe boekverkoop gaat gestaag en goed. Daar zijn we erg blij mee, zeker gezien het besef dat ons boek best radicaal is en niet voor iedere opvoeder geschikt.

Veel mensen schreven ons om te vertellen wat ons werk met hen deed, wat ze er aan hadden en uiteraard waren er vele vragen.

Zoals we aangaven hebben we ons boek niet in de reguliere markt via de bekende kanalen aangeboden maar ondersteunen we bijzonder graag een alternatieve weg: een weg die voor alle schrijvers de mogelijkheid biedt zelf een boek uit te geven.

Carin Wormsbercher, directeur van Drukkerij Wedding te Harderwijk, en haar voortreffelijke team hebben wederom een inspirerend bedrijf opgericht: Heel Nederland schrijft, het online verhalen platform. Onderdeel van Heel Nederland schrijft is Heel Nederland leest. Ons boek is daar nu te vinden. Klik hier.

Schrijf je review over ‘Opvoeden in een gestoorde wereld
Nu is mijn vraag aan al onze lezers of jullie je reactie op ons werk onder het kopje ‘review’ willen schrijven zodat anderen kunnen lezen wat jullie ervaringen zijn. Degene die het meest originele review schrijft, krijgt gratis een boek ‘Opvoeden in een gestoorde wereld’ toegestuurd. Om weg te geven bijvoorbeeld. Of misschien is je eigen boek letterlijk stuk gelezen. Donderdag 1 oktober maken we bekend naar wie het boek gaat!

Klik voor het schrijven van je review hier!

Je helpt mee aan het verder bekendmaken van ons werk en van het werk van Carin.

Wil je zelf ook graag een boek uitbrengen?
Dat kan. Carin vindt namelijk dat iedereen die wil schrijven en een boek wil maken daarvoor de gelegenheid moet krijgen. Ze zal je, net zoals ze bij ons deed, helpen met het drukken van je boek en is creatief in het vinden van oplossingen voor de drukkosten en de handling. Je boek kan daarna geplaatst worden bij Heel Nederland Leest.

Heel Nederland Leest is een online boekenwinkel met een zeer bijzondere collectie boeken welke in sommige gevallen maar in kleine oplage geproduceerd worden. Carin werkt samen met een aantal bijzondere uitgevers en met onafhankelijke schrijvers (indie-schrijvers) die in eigen beheer boeken hebben uitgegeven.

Kortom, bij Carin en haar team zul je veel titels vinden die je niet overal kan kopen. Neem dan ook vooral een kijkje in hun online boekshop.

Ben je zelf auteur en wil je meer weten over het zelf uitgeven of via hun kanalen je boek verkopen, lees dan hier verder.

Kijk uit naar jullie review!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s