K3 is om te kotsen eigenlijk..

vrouw2Ik loop al tijden, echt… tijden te draaikonten om het onderwerp seks aan te pakken hier op het blog en op mijn zakelijke site en had er
t o t a a l geen zin in.

Ik wil tegelijkertijd wel schrijven over het meest belangrijke op deze aarde.. en dat is de liefde tussen man en vrouw..

Dat onderwerp kan ik van twee kanten aanvliegen en dat zal ik in de komende tijd ook hier en daar doen.. Ik kan het aanvliegen vanuit de oneigenlijke kant ervan, uitmondend in extreem zieke vormen als porno, verkrachtingen, gang bangs, vrouwenhandel, satanische netwerken… seks in al zijn facetten..

En ik zal het ooit wel ergens aanvliegen vanuit wie we zijn, want ik weet niet waarover ik in de toekomst zal schrijven….Maar misschien zal ik schrijven over de liefde en dan gaat het over de liefde bedrijven… ware helderheid, het natuurlijke gezag dat mannen hebben, het ontvangende in vrouwen..

Seks bullshit in de maatschappij
In deze post laat ik een man aan het woord, Ramon, die, wakker als hij is, ziet hoe de media onze kleine kinderen vol stampt met zieke seks. Zonder dat we het door hebben.

Ok, laat ik straight zijn.. zonder dat IK het door had en ik heb toch behoorlijk wat door.. Maar K3, die had ik nog niet goed bekeken. Tot Ramon me een dreun tussen de ogen gaf en ik ze wel moest openen.. En wat ik zag was om te kotsen..

Geen K3 hier meer in huis. No way.

Hier is zijn tekst als gastschrijver op dit blog. Dank je wel, Ramon. Wat je aan de orde stelt, is waar. Dit zijn niet alleen compleet geschifte teksten voor onze kleine meisjes maar de beelden zijn nog walgelijker… heupwiegende vrouwen als rolmodel, drie van die figuren om 1 kerel en het suggestieve spuiten van rommel op de buik van de kerel… om te kotsen.

Hier volgt  de tekst van een man:


Ik zat laatst weer eens bij een vriendin plus dochtertje van 3 in de auto. Op het moment werd K3 muziek gedraaid. Blijken Kris, Kath en Karin hele andere intenties te hebben met hun liedjes?

Het is de seksualisering van de maatschappij zodat de schaduwkrachten constant hun energie kunnen genereren, en kinderen gaan accepteren dat je zo vroeg mogelijk met seks moet beginnen. Ze willen dat kinderen steeds jonger geconfronteerd worden met seks zodat het normaal gevonden wordt. Met deze muziek hopen ze dat te bereiken.

Eenmaal een alziend oog gecreëerd, ga je overal op letten. Maar eigenlijk is het toch te ziek dat meisjes dit meezingen?

Luister het zelf…

Ik geef je een stiekeme zoen, oh jeee oya lele, en niemand die merkt wat we doen

Nee, we hadden ook éven niet in de gaten dat dít de tekst was waar we hevig op stonden te dansen

Ik wil jou, jij wil mij. Ik weet een plekje waar ze ons niet vinden, jij mag me verslinden

En Kath zag er nog wel zo lief uit in d’r bloemetjesjurk…

Doe het heel zachtjes, geen kreetjes en geen lachjes

Geen kréétjes? Seriously?

Hittegolf in m’n hart, laat mij vanavond naar je kamer komen, in duizend hete dromen

Kindvriendelijk? Nou, niet bepaald

We kiezen een plekje voor ons alleen, geen drukte, geen mensen meer om ons heen. Ik wil alles met je delen, ’t Maakt me niks uit hoe of waar.

Joe!

En met mijn topje en mijn jeans en een prins die mij doet gieren…. zongen we luidkeels met deo-bussen in onze hand

En dus ik koop je zo’n pet met een anker op, wat hebben we een pret, met je gekke kop

Zeg Kris, dat is toch geen peuter- en kleutertaal?

Een kusje op je zachte mond. En wie weet wat er daar van komt

Tikkertje? Verstoppertje?

En dan draag ik een matrozenmuts en niet meer dan dat

Ja. You can leave your hat on, ja.

Er is niets dat mij zo raakt, niets dat mij ooit zo wild en uitbundig maakt, als de kusjesdans want ik grijp m’n kans, dat is wat ik doe. Ik kom naar je toe!

Ok doei…

Waarom kijk jij me zo aan, je weet precies hoe het moet, jij bent het zonnetje in m’n bestaan

N’ahh, schattig hoor

Wie heb ik aan de lijn? Hallo, hallo? Waar ben je dan, waarom verlang ik zo? Om dicht bij jou te zijn, hallo, hallo? Mijn Tele-romeo.

Wisten wij veel dat dit akelig in de buurt komt van een 0900-gesprek

Sick…


K3 is om op te schieten!

vrouw

Advertenties

19 thoughts on “K3 is om te kotsen eigenlijk..

 1. inderdaad , om van te kotsen. ik heb geen dochters en mn grote zoons vonden k3 niks en mn kleine zoons ook niet, dus deze tekst was mij onbekend. heb t liedje geluisterd, filmpje gezien… diep intense pijn, verdriet, boosheid. en ik vroeg me af: zou die ene K destijds hierom de groep hebben verlaten? zag zij hoe vreselijk dit is?

 2. er is ooit kritiek geweest op deze teksten en toen zei Gert, je weet wel die de groep oprichtte dat het gewoon een beetje stout was….voor de kleine kindjes…yeah right….

 3. Misschien ben je er niet helemaal bewust van dat k3 van oorsprong niet voor kindjes wad bedoeld. Vandaar dat de eerste nummers een wat meer volwadden tekst hebben.
  De liedjes sloegen alleen niet aan bij de doelgroep maar wel bij de kindjes.

  En in dit kader kinderen voor kinderen: ik heb zo waan- waan- waan- waanzinnig gedroomd. Ik was zo mooi mooi mooi, ’t was echt niet gewoon. Iedereen zei ‘houd je van mij’…….

 4. k3 was in die tijd ook niet bedoelt als kindergroep, dat zijn ze uiteindelijk wel geworden en de liedjes nu zijn ook heel anders.. Ken het verhaal voor je gaan huilen mensen

 5. Dus als het ook maar verhuld refereert aan seks is het gelijk slecht en vies? Dat is in ieder geval niet de boodschap die ik aan mijn kinderen wil geven.
  Seks is riskant, en je moet er pas mee beginnen als je er zelf klaar voor bent, maar ik wil ze niet al vroeg bang maken met protestantse afkeer en angst voor seks.

 6. Omdat ontelbaar veel mensen ongelukkig zijn door seks, Emma… Omdat ze seks verwarren met liefde.. want dat is ze geleerd. Ik zeg dus niet dat de lichamen bij elkaar brengen inclusief penetratie per definitie tot ongelukkig zijn leidt.. ik zeg dat wanneer dat gebeurt vanuit de mind dit per definitie tot ongelukkig zijn leidt. En de werkelijkheid bewijst dat ik met de vinger in de juiste richting wijs. Daarom maak ik een verschil tussen seks (voortkomend vanuit de mind die wil HEBBEN en het lichaam van de ander ziet als voedingsbron voor het eigen genoegen) en de liefde bedrijven. Als je het verschil niet kent in je eigen ervaring of als je geen contact hebt met je blauwdruk, dan zul je mijn uitspraken als onwaar beschouwen.

 7. Interessant onderwerp… ik heb zelf een dochter dus ik snap het gevoel. Alleen denk ik dat k3 een voorbeeld is wat zeer weinig uitmaakt. Als men resultaten wil… kunt men beter wettelijk instellen dat een smartphone, tablet en elk ander internet medium tot 16 jaar verboden blijft. (Random leeftijd)

  Kids lopen steeds sneller met een smartphone > internet > bloodstelling aan alles, dus ook seks.

  Maarjah… tijden veranderen… kijk naar vandaag de dag… bent u opzoek naar seks… download tinder of een ander soortgelijk programma. Getrouwd, relatie, single, oud en jong (18). Komt alles daar tegen.
  Ik ben 29… mijn generatie was msn rond mijn 16e.
  Mijn broer had niet eens msn.
  Mijn vader was afhankelijk van uitgaan only.
  Mijn opa zat weer in compleet andere normen en waarden die tijd.

  All im saying is dat alles veranderd… als we dat niet willen…. moet je inet mediums verbieden… haha… en toen ging de wekker. Goede morgen Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s