De uitzondering bevestigt de egel

11350921_440605202794583_5962139676018229830_nDeze uitspraak las ik op FB, van de hand van Hans Baars.. een van de mensen die wakker is met betrekking tot de wereld en de structuren die in die wereld zijn opgetuigd om ons, mensheid, klein te houden.

Iemand die verantwoordelijkheid neemt over zijn eigen leven. Hoe zeldzaam is dat?

In zijn geval betekende dat:

Stoppen met een goed betaalde baan in de ICT

om te gaan leven waar zijn hart ligt. Een inspirerend mens! Check eens in jezelf.. wat zou het jou kosten om je baan aan de wilgen te hangen als je voelt dat je baan je niet gelukkig maakt… maar ja! De hypotheek… de vakantie…. de auto.. de omgeving….

Hans coacht nu mensen die met allerlei dingen worstelen. Het is heel divers waarmee je bij hem terecht kunt. Lees zijn site.

Zo ontstoort hij je huis als er straling is of andere soorten energie die je leven tot een drama kunnen maken. Hij meet, in je eigen lichaam (of dat van je kind, hond, poes, paard etc) het energieniveau, de kracht en werking van de chakra’s, de emoties en vitale lichamelijke functies (zoals organen, hormonen, adem- en bloedvatenstelsel etc).

Heb je een kind waarvan je vermoed dat er sprake is van vaccinatieschade? Bel hem.

Uniek
Mensen als Hans leven en bewegen, aan het publieke domein onttrokken oog, hun leven. Zij komen niet voor in de mainstream media.. Zij staan niet op de voorpagina van kranten of tijdschriften met een gefotoshopped smoel.. Zij zijn niet beroemd en zij verdienen geen vermogens zoals vele nietsnutten die op tv hun onzin verkondigen en de massa in slaap soezen..

Het zijn mensen die met Ware Moed hun leven leven in deze wereld, gebaseerd op mindblur. Zij hebben ‘the ring of truth’ gehoord en handelen ernaar. Hoe moeilijk en lastig dat ook is (soms zelfs ronduit gevaarlijk). Toch gehoorzamen zij aan hun innerlijke roep en gaan over tot actie in hun eigen leven. En daardoor in het leven van anderen..

Heb jij egels in je omgeving? Of ben jij zelf een egel?

Grote buiging!

Wees de egel!

Wees jezelf!

Digital StillCamera

Digital StillCamera

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s