Wethouder gecrushed #Thuisonderwijs

hoed

Het was natuurlijk niet om aan te zien hoe de wethouder in Rotterdam bezig was om te pogen thuisonderwijs gezinnen te verpletteren onder onwettig geweld. Ik schreef er in mijn vorige artikel ‘Thuisonderwijs werkt’ over.

De gemeente Rotterdam wilde eigen beleid gaan schrijven, tegen de bestaande wetten in. Thuisonderwijsouders werden gedwongen om een niet bij wet geregeld gesprek met de leerplichtambtenaar te gaan voeren over zaken waar de leerplichtambtenaar niet eens naar mag vragen. Er bestaat zoiets als bescherming van de privacy in Nederland. Toen de gezinnen niet meewerkten aan dat gedwongen gesprek voerde de gemeente de druk op en meldde de gezinnen bij de kinderbescherming.

De wethouder kwam van een koude kermis thuis. De thuisonderwijsgezinnen weerden zich kranig en vonden de oppositie achter zich. De wethouder heeft zijn macht als wethouder zwaar misbruikt. Daarvoor kreeg de man een fikse tik over de vingers. De CDA’er werd ook ter verantwoording geroepen omdat hij de Leerplichtwet en Jeugdwet misbruikt. Onrechtmatig processen-verbaal aankondigen is ook iets dat niet kan en de gezonde gezinssituatie van 15 Rotterdamse ouders en hun kinderen ondermijnen moet gestopt worden. Deze man wilde voor zijn eigen egotrip E100.000 verspillen om 30 kinderen ‘te redden’ uit hun gezonde leefsituatie.

De goden zij dank bestaat er nog enige gerechtigheid in dit land. Lees hier alles over deze situatie.

Bevoegdheidsoverschrijding is een strafbaar ambtsmisdrijf. Dus ontslaan die kerel!

Advertenties

2 thoughts on “Wethouder gecrushed #Thuisonderwijs

  1. ik heb net vandaag jou ontdekt en meteen het SBB1 besteld en verder gaan lezen en speuren op je website zie ik dat deel twee er ook al aankomt.
    Ik kan bijna iet wachten zo nieuwsgierig ben ik ernaar.
    Geweldige inspiratie bron ben je voor vele ouders met kinderen in iedere leeftijd.
    dankjewel voor deze bijdrage voor een nieuwe mooie wereld.

    • Dank je wel, Carin. Hartverwarmend om te lezen. Onze manier van leven en kijken zijn zo anders dan wat er tot nu was dat we ons soms een beetje een soort vreemde eend in de bijt voelen. Maar we merken ook dat steeds meer mensen beseffen dat ze niet hun brein zijn en dat ze hun kinderen daar ook in kunnen begeleiden zodat de kinderen contact blijven houden met hun essentie. En daar doen we het voor. Zo belangrijk. Dank je wel voor je lieve reactie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s