Kinderen uit hun mindcontrol halen..

FullSizeRenderZou je niet zeggen, he

FullSizeRender_1

Dat deze twee

FullSizeRenderElkaar de tent uit vochten

FullSizeRender_2Toch

FullSizeRender_4was dat

FullSizeRender_3

regelmatig zo

En wij, als ouders, werden er soms en regelmatig, knettergek van.

De leeftijdsverschillen, de onderwerpen, het gewone leven dat doorgang moest vinden en in ieder moment leek te kunnen crashen door hun gedoe, de omstandigheden die om de zoveel tijd niet bepaald mee leken te werken, vermoeidheid, rekeningen, familie.. Mijn hemel, waar te beginnen in de chaos die regelmatig aanwezig was?

Pogen verbeteringen aan te brengen en te moeten constateren dat het wel werkte maar dat er ook weer van die vreselijke setbacks waren..

Kinderen uit hun mindcontrol halen kan alleen maar als wij zelf als volwassenen gaan inzien dat wij NIET de door een bypass aangedreven mind zijn. Een mind, die non stop gedachten produceert en ons lichaam uitput.

Wij moeten als volwassenen eerst zelf (leren) inzien dat het non stop op hol geslagen denken het enige probleem is in ons leven. Door het non stop denken ontstaan er verhalen die het brein vanuit het verleden continu, op een reflexmatige manier, het heden in kiepert. `Daardoor kunnen wij onszelf niet meer ten volle leven: bewustzijn dat in ieder moment fris en nieuw is. Wij herhalen oude shitpatronen die ons het ongeluk in drijven.

Hoe komen we daar uit?

Ik geef hier een webinar over waar ik je op eenvoudige wijze zal tonen hoe het werkt. Ik geef je ook kleine, makkelijke oefeningen om de werking van de mind per direct te doorbreken.

Klik hier voor alle informatie over het webinar.

Het is ons geboorterecht vol genoegen, genot en liefde te leven. In elk moment. Stop je innerlijke mind control en help daarna je kinderen.

Het leven een dansfeest.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s