Workshop ‘Nooit meer boos op je kind’

angstWORKSHOP SAMEN MET OUDERS ONTWIKKELD

Zaterdag en zondag 25 en 26 juni en zondag 17 juli 2016 organiseer ik een workshop waarin we aan de slag gaan met het definitief stoppen van elke vorm van boosheid in je naar je kind. Van lichte irritatie tot heftige woedeaanvallen.

Wat is woede?
Woede is een reflexmatige reactie van het oudste, snelste deel van je brein. Het wordt veroorzaakt door onnodige activering van je angstcentra in samenwerking met je geheugen, waar oude ervaringen uit opgehaald worden. Daardoor reageer je dus niet op wat er nu is maar leef je onbewust het verleden onnodig nog een keer.

Voor wie niet
‘Het hoort er nu eenmaal bij’.
‘Woede is natuurlijk’.
‘Alles mag er zijn’.

Als je dit ECHT gelooft is deze workshop niet voor jou.

Voor wie wel
Deze workshop is voor mensen die (intuïtief) weten en beseffen dat woede ongezond en destructief is en er alles voor over hebben zich er definitief van te bevrijden. Het leven een dansfeest.

Waarom zou je je van woede willen bevrijden?

  1. Het voelt afschuwelijk.
  2. Woede beschadigt het brein, het jouwe en dat van je kind. Neurologisch onderzoek toont aan dat neuronen in het brein van je kind kunnen knappen onder de druk van cortisol dat de hersenen in komt.
  3. Woede doet de creativiteit- en motivatiecentra sluiten in het brein van je kind. Het kind raakt weg uit zijn essentie. Een kind dat uit contact is met essentie raakt op drift.
  4. Woede beschadigt organen en speelt een grote rol bij ziek worden

Vertel mij maar welk positief effect woede heeft… Ik kan er geen noemen.

Vrij van woede
Deze workshop is er dus op gericht je handvatten te geven waardoor je jezelf kunt bevrijden van deze reflexmatige reactie van je angstcentra.

Dit fysiologische proces begrijpen door kennis erover op te doen om er vervolgens mee te gaan werken, brengt je de vrijheid waar je naar verlangt. Het brein is namelijk te trainen, net als een spier en dat is precies wat we gaan doen. Je brein gaat er nu op eigen houtje met jou vandoor. We gaan je leren je brein onder beheer te nemen door te zorgen dat jij, bewustzijn, sneller wordt dan je angstcentra. Je angstcentra gaan zich ontspannen, los van de omstandigheden. Dat is ware innerlijke vrijheid.

Wat ouders willen leren
De meeste ouders die woede ervaren naar hun kinderen lijden daaraan. Ik heb ouders die last hebben van woede en er graag vanaf willen gevraagd om met concrete onderwerpen te komen waar ze aan willen werken. Hier is de opsomming.

Ik organiseer deze workshop samen met mijn geliefde bewustzijnsexpert Jan Nouwen. Ik zeg expert omdat hij expert is op het gebied van de ontwikkeling van de verschillende bewustzijnsstadia die een kind doorloopt van baby tot volwassenheid. Elk stadium kent zijn eigen fundamentele behoeften en het begeleiden van een zich ontwikkelend kind vraagt dus om steeds rijker wordend ouderschap: meer bewustzijn vraagt meer vaardigheden vraagt meer leren vraagt meer oefenen vraagt meer ondersteuning vraagt meer plezier en samenwerking. Dat ga je krijgen tijdens de workshop.

Jan gaat ons ook leren de verschillende hersengolven in ons brein te activeren die woede uitsluiten. Hoe sensationeel is dat! Wootwoot! Rechtstreeks, volledig bewust de electro-magnetische velden in je brein zo activeren en beïnvloeden dat ontspanning, liefde, plezier, creativiteit je directe ervaring in komen.

Lees hier alles over het webinar ‘Nooit meer boos op je kind‘ dat we er eerst over gaan geven. Aanstaande woensdag 15 juni!

Lees hier alles over de workshop ‘Nooit meer boos op je kind’ die rap plaatsvindt: 25, 26 juni en 17 juli. Ik wilde het voor de vakantie nog aanbieden omdat vakantie vaak ook stress geeft en tot irritatie en woede kan leiden. Heb je een toolkit voor een ontspannen vakantie vol genieten.

Het leven een dansfeest. Waarom? Omdat het echt, echt, echt zo bedoeld is. De enige blokkade op die weg is de op hol geslagen mind. Alle kennis, alle wetenschap en alle vaardigheden inclusief praktische oefeningen om hiermee aan de slag te gaan en definitief het ongeluk achter je te laten IS er.

Concreet, praktisch, makkelijk te begrijpen, eye-openend, goed te doen, in je eigen ervaring en met resultaat.

Warme zwaai,

Eugenie

 

Advertenties

2 thoughts on “Workshop ‘Nooit meer boos op je kind’

  1. Dag Eugenie. Lijkt mij een hele goede workshop voor mij. Ik word nog regelmatig getriggerd door mijn zoon Jesse en kan niet altijd even liefdevol reageren. Het is mijn angst en gevoel van onmacht dat maakt dat ik soms boos word of ga dreigen. Ik begrijp dat de workshops online zijn. Kun je zelf het tijdstip bepalen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s