Wat doen wij

Wij geloven

Wij geloven dat het kind moet weten wie het is (bewustzijn).

Wij geloven dat een kind zich langs een natuurlijke wetmatigheid in bewustzijn ontwikkelt.

Wij geloven dat de persoonlijkheid die zich eveneens ontwikkelt, een gezonde dient te zijn om een gelukkig leven te hebben.

Wij geloven dat de omgeving steeds op deze twee aspecten aan gepast moet worden om tot een gelukkig, goed functionerend mensenkind te komen.

Ben je vader, moeder, professional die met kinderen werkt en wil jij dat je kind door de ontmoeting met jou volledig tot zijn recht komt?

Wij helpen ouders de liefdevolle bewuste ouders te zijn die ze van nature zijn.

Wat doen wij

Wij helpen ouders de werking van hun mind te herkennen en die tot zwijgen te brengen zodat het lichaam vrij wordt en de mind dienend.

Wij helpen ouders te herkennen in hun eigen ervaring hoe essentie in hun lichaam voelt.

Wij helpen ouders vanuit die stilte, die ware liefde is, het contact met het kind te maken.

Wij helpen ouders door hen inzicht te geven in de bewustzijnsontwikkeling van hun kind en het bijbehorende gedrag, waardoor ouders zien wat hun kind werkelijk nodig heeft en zij kunnen bieden wat juist is.

Wij helpen ouders inzicht te krijgen in de veranderingen van het bewustzijnsniveau van hun kind zodat zij bij de ontwikkeling daarvan hun opvoedstijl en gedrag kunnen aanpassen

Wij helpen ouders een gezonde en passende omgeving voor hun kind te scheppen, noodzakelijk voor de steeds veranderende ontwikkeling van hun kind.

Of, zoals een ouder het zei:

“Frustratie en strijd in de opvoeding ontstaan doordat we als ouders uit verbinding zijn met wie we werkelijk zijn, jullie geven tools om die verbinding herstellen zodat er weer plezier en liefde terug komt in het begeleiden van je kinderen door alle fases heen.”

Hoe?

Binnenkort gaat onze site http://www.freeskoolnederland.nl de lucht in waar alle informatie en inspiratie op te vinden is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s